2005- 2006 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

2004-2005 Eğt.Dnm. Bşk.Yrd.A.Malatyalı 2005 Karne Töreni Rami Atatürk İ.Ö.O.
27 Eylül 2017
2006 Eyüp Kış Manzarası
27 Eylül 2017

EYÜP’TE 60 BİN ÖĞRENCİ YENİ ÖĞRETİM YILINI SEVİNÇLE KARŞILADI..

BAŞKAN GENÇ 

“2005-2006 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

2005-2006 Eğitim- Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Eyüp Ergenekon İ.Ö.Okulunda bir tören düzenlendi. Töreni Eyüp Mülki Amirlerinin yanı sıra Belediye Başkanı Ahmet Genç’te katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Kaymakamın konuşmasının ardından öğrencilere ve velilere hitaben bir konuşma yapan  Başkan Genç şunları söyledi.

“2005 – 2006 Eğitim Öğretim yılı öncelikle hepinize hayırlı olsun. Eyüp İlçesinin Belediye Başkanı olarak öncelikle Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Müdürlerimize, çalışmalarından dolayı halkımız adına teşekkür ediyorum. 21. yüzyılı siz şekillendireceksiniz. Bunun için çok gayret etmeliyiz, çok çalışmalıyız. Bizde fiziki konum olarak, altyapıyı, fen laboratuarlarını, Bilgisayar Kütüphanelerini, Çevre düzenlemesini, asfaltını yaptık, yapıyoruz. Bizim üzerimize düşen de bu. Veli ye düşen ise Çocuğunu okula bırakıp gitmek değil. Öğretmen okutsun, öğretsin le bu yürümez. Veli de çocuğuna sahip çıkacak, evde aile terbiyesi ile birlikte derslerine aile olarak yardımcı olacak.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARA DİKKAT!..

Artık kötü alışkanlıklar ilköğretim seviyesine kadar düştü. Bu kötü alışkanlıklardan yavrularımızı uzaklaştırmak için sorunları ile birebir ilgilenmeli, çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Eyüp İlçesinde toplam 60 bin öğrencimiz var, Bu 60 bin öğrenciye karşı  benim Eyüp Mülki amirlerinin sorumluluğu var. Bizlerde sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bütün okulların altyapılarını oluşturuyoruz. Fen Laboratuarı, Bilgisayarlı Kütüphaneler kurduk. Çok amaçlı salonlar yaptık,

Sizlerden gönül desteklerinizi bekliyoruz, oda olmazsa gönül dualarınızı bekliyorum. Bir Allah razı olsun deseniz yeter…  Çocuklarımıza başarılı bir dönem diliyorum. Anne ve Babalara da elemsiz, kedersiz bir mutlu bir yaşam diliyorum. Bütün öğretmenlerimize de  başarılı bir eğitim- öğretim dönemi diliyorum.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN GENÇ’E PLAKET.

Başkan Genç’in konuşmasının ardından okullara yaptığı maddi ve manevi desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Arıcı bir Plaket takdim etti. Başkan Genç ardından, Nişancı İ.Ö.O, Şehit Er Eyüp Beyazıt İ.Ö.O,  Feridun Tümer -Yunus Emre İ.Ö.O, Haydar Akçelik Kız Meslek Lisesi, M.Fevzi Çakmak Lisesi de ziyaret ederek Öğrencilere ve öğretmenlere yeni öğretim yılı için başarılar diledi.